Οι φίλαθλοι της "Βασίλισσας"

 

Οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας του Βορρά» από την περίοδο ακόμα της ίδρυσης της, ήταν πάντα στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας!

Ο πρώτος οργανωμένος σύνδεσμος της «Βασίλισσας» ήταν ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι ανενεργός, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Θύρα 4», που για μία περίπου δεκαετία (1990-1999) υποστήριξε δυναμικά την ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Την περίοδο της ανόδου των «κυανέρυθρων» στην Α’ Εθνική (1996), δημιουργήθηκε ένας ακόμη σύνδεσμος, το «Club Vissini», το οποίο μετά από 2-3 χρόνια «διαλύθηκε».

Πριν από αρκετά χρόνια έκανε την εμφάνισή του ένας νέος πυρήνας φιλάθλων με το όνομα «Rossoblu», οι οποίοι από την πλευρά τους βοήθησαν σημαντικά την «Βασίλισσα» να επανέλθει σιγά-σιγά στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία χρόνια ένας ακόμη σύνδεσμος έκανε δυναμικά την εμφάνισή του, ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ Μακροχωρίου, που αρχικά είχε έδρα το γειτονικό Μακροχώρι, ενώ από πέρσι μεταφέρθηκε στη Βέροια (Τρύφωνος 9) και μετονομάστηκε σε «Queen's Boyz».

 

hs          

Copyright 2012 © VERIA FC, All rights reserved | Development by LEONweb.gr